Hallgatói tudástár

Projektek

Konferenciák

Saját publikációk

Fórum

Linkek
Kezdőlap Fontos információk Biztonságunk érdekében Folyóirat Publikációk Gyerekoldal

  Konferenciák

2009.
2010.
2011.

Szakmai és tudományos konferenciák                         

A konferenciák azok a fórumok, ahol a védelmi szféra szakemberei, a tudományos élet jeles képviselői, a téma iránt érdeklődő állampolgárok, szervezetek, oktatási intézmények egy adott kérdéskör köré csoportosítva ismereteket szerezhetnek, megismertethetik egymással az eredményeiket.

A konferenciákat rendszerint moderátor vagy levezető elnök vezeti, vitaindító, téma-behatároló előadással kezdődnek és meghatározott napirend szerinti előadásokkal folytatódnak, amelyeket a konferencia megállapításait összefoglaló rész zár

Ezen az oldalon a védelmi szakterületen már lezajlott, tudományos igényű és/vagy szakma-módszertani konferenciákról tudósítunk évenkénti bontásban. A konferenciák programjának megjelenítése mellett lehetőség van a konferencia-kiadványok és konferencia-előadások bemutatására is.

 

Az itt megjelent tartalmakat elsősorban az interneten megjelent meghirdetésekből és tudósításokból szerkesztjük meg, továbbá kérni is lehet a szervezett rendezvényről készült anyag felhelyezését.

 

Ebben az esetben a megjelentetés feltétele, hogy a rendezők a főoldal Fontos információk menüpontja alatt található „Megjelentetési kérelemmel” forduljanak a honlap üzemeltetőhöz, küldjék meg a konferencia programját, az elhangzott prezentációkat és/vagy a konferencia-cikkeket. A rendezvényről maximum 6 fotó is mellékelhető

 

Azoknak a szerveknek, szervezeti egységeknek, egyesületeknek, magán személyeknek stb., akik védelmi témájú szakmai és/vagy tudományos konferenciát szerveznek, lehetőséget adunk a konferencia programjának ezúton történő meghirdetésére, a konferencia népszerűsítésére.

Vissza a Kezdőlaphoz

A lap tetejére