Hallgatói tudástár

Projektek

Konferenciák

Saját publikációk

Fórum

Linkek
Kezdőlap Fontos információk Biztonságunk érdekében Folyóirat Publikációk Gyerekoldal

Publikációk

Menü pontok

Doktori értekezések
Tanulmányok
Szakmai anyagok
Felkészítő anyagok
Oktatói anyagok 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ez a lap információs jellegű online-könyvtárként működik, bemutatja az olyan írásokat, cikkeket, szakmaelméleti- és módszertani anyagokat, amelyek elsősorban a katasztrófavédelem, a polgári védelem, a tűzvédelem és a védelmi szféra más egyéb területén keletkeztek, és már korábban megjelentek valahol, de a szerzőjük rendelkezik az anyag átruházási jogával. Várjuk továbbá azokat az anyagokat, amelyek még nem jelentek meg máshol és nem igényelnek szerkesztőbizottsági döntést. A cél a szakemberek kommunikációjának, az önképzésnek, az oktatásnak és az információ-áramlásnak a segítése.

Felhívjuk a figyelmet, hogy az itteni megjelentetés a tudományos munkában nem jelent plusz kreditpontot.

A megjelentetés folyamata

 

1.    lépés

 

Tanulmányozza át a főoldal Fontos információk menüpontja alatt található, és innen is megnyitható Honlap-használati és megjelentetési feltételeket. Amennyiben az ott leírt feltételeket elfogadja, továbbléphet a megjelentetés következő fázisára.

Honlap-használati és megjelentetési feltételek (olvasható)

2. lépés

 

A megjelentetéshez szükség van a „Megjelentetési kérelem”-re. Ezen a szerző(k) kérelmezik a megjelentetést, és nyilatkoznak arról, hogy írásuk, fotójuk, videójuk stb. saját munka, és amennyiben idegen anyagot használnak fel benne, akkor pontosan feltűntetik annak forrását. Ezt a nyomtatványt töltse a főoldal Fontos információk menüpontból. vagy innen.

Megjelentetési kérelem (letölthető)

3.    lépés

 

A korábban már megjelent anyagokat PDF file-ban, a még meg nem jelent anyagokat a típusuknak megfelelő követelmények szerint kell készíteni, és összeállítani.  Attól függően, hogy milyen típusú anyagot kíván megjelentetni, annak megfelelő adatlapot kell megfelelő adatlapot kell hozzájuk kitölteni. Ezek az adatlapok a követelményekkel együtt a Fontos információk menüpontban találhatóak.

 Követelmények és adatlapok

E-mailban csatolja a megjelentetésre szánt anyagot és az annak megfelelő adatlapot. A megjelentetési kérelmet pedig postai úton vagy faxon is küldje meg az üzemeltető részére. Az anyag csak akkor kerül fel a honlapra, ha a kérelem nyomtatott (aláírt) formában is megérkezik.

   Dr Hornyacsek Júlia Budapest, 1660. Pf. 460.    06 29 325 131  
drhornyacsek.julia@levelcenter.hu  

4.    lépés

 

A honlap üzemeltetői döntenek a megjelentetés engedélyezésről, és arról, hogy a honlap melyik rovatába kerül az anyag. Erről e-mailben értesítik a kérelmezőt. Az értesítést követően az anyagot 30 napon belül megjelentetik.

A szerzők felelőssége

A szerzők felelőssége, hogy írásaik ne sértsék mások érdekeit, személyét, méltóságát, a védelmi szakmai szervek érdekeit és a hatályos törvényeket, jogszabályokat! Követelmény, hogy a kéziratokban, anyagokban szereplő valamennyi mástól felhasznált idézet hivatkozási adatai feleljenek meg az 1999. évi LXXVI. szerzői jogról szóló törvényben foglaltaknak, valamint a Bibliográfiai Hivatkozások MSZ ISO 690. szabvány előírásainak. Felhasznált (a kéziratban valóban idézett) irodalom nélküli kéziratokat a honlap-üzemeltető nem fogad el. Amennyiben az adott anyag másutt korábban már megjelent, akkor pontosan meg kell jelölni a kiadó nevét, a kiadás helyét, évét, a kiadvány adatait. Ha az anyagra a korábbi kiadónak kizárólagos joga van, akkor be kell szerezni a kiadó engedélyét a megjelentetéshez.

 

Vissza a Kezdőlaphoz

A lap tetejére